Jäsenedut ja -hinnat

Kannattajajäsen 15 €

Juniori = Alle 18 -vuotias
Seniori = 18 vuotta täyttänyt
Perhejäsen = voi olla minkä ikäinen tahansa, kun perheessä on jo yksi täyden jäsenmaksun maksanut juniori tai seniori.

JÄSENEDUT (v.2017)

• Suomen Ratsastajainliiton jäsenyys
• Hippos -lehden vuosikerta 8 lehteä / vuosi
• Liiton sopimat jäsenedut (hotelli ym. alennukset)
• Tapaturmavakuutus ollessasi hevosten kanssa tekemisissä, myös kilpailuissa
• Oikeus lunastaa alue- tai kansallinen kilpailulupa

Seuran jäsenedut:

• Seuran omat jäsentiedotteet
• Seura maksaa A -luvan (vanha kansallinen lupa) takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta 3-5 tasolla
• Seura maksaa D-lupasi (vanha aluelupa) takaisin kahdesta sijoituksesta aluetasolla
• Seura tukee tavoitteellista valmentautumista, lue lisää täältä
• Oikeus suorittaa SRL:n merkkejä (seura maksaa ratsastusmerkit jäsenilleen)
• Seura maksaa toiminnassa mukana olevien toimihenkilöiden koulutukset ja lisenssit
• LaRatin järjestämiin 1-tason (vanha seurataso) kilpailuihin osallistuminen alennettuun hintaan (ei koske turvallisuus- / eläinlääkärimaksua)
Kannatusjäsen voi osallistua jäsenhinnalla seuran järjestämiin tapahtumiin ja retkiin.

MITEN LIITYN JÄSENEKSI?

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen tai voit ottaa yhteyttä jäsensihteeri Laura Ylä-Autioon puh. 040 149 8855 tai laura.ylaautio(at)gmail.com.

Tämän jälkeen saat postitse jäsenmaksulaskun Ratsastajainliitolta, jonka maksettuasi saat jäsenkortin ja pääset osalliseksi seuran tarjoamista eduista.

Jäsentietojen päivitys

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.