Muu toiminta

Sanna Lahdensuon estevalmennus la 16.6. Raviskan kentällä

LaRat järjestää lauantaina 16.6.2018 Sanna Lahdensuon pitämän estevalmennuksen Seinäjoen raviradan kentällä. Kentällä alueen esteet ja pitkä vesi, jotka myös seuraavan päivän LaRatin 2-tason kisoissa käytössä.

Valmennus toteutetaan 4 ratsukon ryhmissä. Ryhmät toteutuneen kilpailutason mukaan;
60-70cm
80-90cm
90-100cm
100-110cm
110-120cm

Hinta LaRatin jäsenet 22€, muut 30€, sisältäen este- ja kenttävuokran.

Ilmoittautumiset Facebook-ryhmään LaRatin valmennukset (https://m.facebook.com/groups/1926189444080072) tai sähköpostitse lakeudenratsastajat@gmail.com. Ilmoittautumiseen ratsun ja ratsastajan nimi, taso, sekä mahdolliset kellonaikatoiveet/rajoitteet. Huomioithan, että lähettämällä sähköpostia annat suostumuksesi sille, että sinuun voidaan pitää yhteyttä sähköpostitse. :)

Ilmoittautuminen viimeistään 8.6. mennessä, aikataulut ilmoitetaan Facebook-ryhmässä heti seuraavana päivänä /sähköpostitse jos tarpeen. Huomaathan, että ilmoittatuminen on sitova. Jos et pääse paikalle, olet velvollinen etsimään tilallesi vastaavan tasoisen ratsukon tai maksamaan valmennuksen. Maksut LaRatin tilille, maksuohjeet tulevat 9.6. samalla kerralla ryhmäjaon kanssa.

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan kanssamme, ihan kaikentasoiset ratsukot!

Cavallon heppakerhon ohjaajat TiiaTorppa ja Juulia Talvitie

HEPPAKERHOT v. 2018

Heppakerhot eivät tällä hetkellä ole toiminnassa, mutta tälle keväälle on suunnitteilla kerhopäiviä ainakin Ratsastuskoulu Cavallossa. Lisätietoja tulee näille sivuille, kun saamme kerhon pyörähtämään käyntiin!

Heppakerhon toiminta on suunnattu ala-asteikäisille ja se on ilmainen. Heppakerhoon ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita hevosista ja niiden hoidosta. Kerho ei sisällä ratsastusta, mutta paljon muuta mukavaa puuhastelua hevosten kanssa opetellen samalla hevosten hoitoa ja käsittelyä.

KUNTOSALIYHTEISTYÖT VUONNA 2018

FIT SEINÄJOKI

Fit Seinäjoki jäsenyys 44,90€ / 4 vkoa (norm. 49,90€ / 4 vkoa):

- ei liittymismaksua, ei avausmaksua eikä korttipanttia!

- kuntokeskuksen rajoittamaton käyttö (kuntosalit sekä ryhmäliikunta)

- toistaiseksi voimassa oleva sopimus (ei sitovuutta vaan yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika)

- hinta voimassa niin KAUAN kuin meidän jäsenenä viihtyy

Tämä tarjous on VAIN Lakeuden Ratsastajat ry:n jäsenille!

Miten toimin?
Fit Seinäjoen ollessa auki, esitä asiakaspalvelupisteellä jäsenkortti v.2018, niin helppoa se on!

Mikäli kuntosalijäsenyyksistä on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:
Elina Lehtola puh. 044 024 0906

TIME2MOVE - RATSASTAJIEN FYSIIKKAVALMENNUS

Tämä treeniporukka on pyörinyt jo useamman vuoden yhteistyöllä EPURIN kanssa.
Järjestäjänä toimii Time2Move-kuntosali.

Ratsastusta tukeva fysiikkavalmennus tunti joka sunnuntai klo 18-19! Tunti sopii niin kisaajille kun tunnilla kävijöille tai hevosia hoitaville tai muuten vaan talleilla pyöriville!

Hinnasto:
1-kk 45€