Muu toiminta

Cavallon heppakerhon ohjaajat TiiaTorppa ja Juulia Talvitie

HEPPAKERHOT v. 2018

Heppakerhot eivät tällä hetkellä ole toiminnassa, mutta tälle keväälle on suunnitteilla kerhopäiviä ainakin Ratsastuskoulu Cavallossa. Lisätietoja tulee näille sivuille, kun saamme kerhon pyörähtämään käyntiin!

Heppakerhon toiminta on suunnattu ala-asteikäisille ja se on ilmainen. Heppakerhoon ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita hevosista ja niiden hoidosta. Kerho ei sisällä ratsastusta, mutta paljon muuta mukavaa puuhastelua hevosten kanssa opetellen samalla hevosten hoitoa ja käsittelyä.

KUNTOSALIYHTEISTYÖT VUONNA 2018

FIT SEINÄJOKI

Fit Seinäjoki jäsenyys 44,90€ / 4 vkoa (norm. 49,90€ / 4 vkoa):

- ei liittymismaksua, ei avausmaksua eikä korttipanttia!

- kuntokeskuksen rajoittamaton käyttö (kuntosalit sekä ryhmäliikunta)

- toistaiseksi voimassa oleva sopimus (ei sitovuutta vaan yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika)

- hinta voimassa niin KAUAN kuin meidän jäsenenä viihtyy

Tämä tarjous on VAIN Lakeuden Ratsastajat ry:n jäsenille!

Miten toimin?
Fit Seinäjoen ollessa auki, esitä asiakaspalvelupisteellä jäsenkortti v.2018, niin helppoa se on!

Mikäli kuntosalijäsenyyksistä on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:
Elina Lehtola puh. 044 024 0906

TIME2MOVE - RATSASTAJIEN FYSIIKKAVALMENNUS

Tämä treeniporukka on pyörinyt jo useamman vuoden yhteistyöllä EPURIN kanssa.
Järjestäjänä toimii Time2Move-kuntosali.

Ratsastusta tukeva fysiikkavalmennus tunti joka sunnuntai klo 18-19! Tunti sopii niin kisaajille kun tunnilla kävijöille tai hevosia hoitaville tai muuten vaan talleilla pyöriville!

Hinnasto:
1-kk 45€