Ilmoittautumislomakkeet

Kouluratsastuksen harjoituskilpailut ja seuramestaruudet Ratsastuskoulu Cavallossa 10.11.2018.

*
*
*
*

Maks. 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Luokissa etusijalla mestaruuksiin osallistuvat ratsukot.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen 17.11.2018 kilpailuharjoitusluokkiin & seuran / kaupungin estemestaruuskisoihin Siirilän ratsastuskeskuksessa

*
*
*

Harjoituskilpailujen luokat:

Luokka 1. ristikko/50 cm. arv. 367.1 (A2/taito).

Ruusukepalkinnot, mestaruuskolmikolle mitalit.
Luokassa ratsastetaan Lakeuden Ratsastajien pikkujuniorimestaruus. Luokka on avoin myös muille kuin mestaruuteen osallistuville ratsastajille.
​Pikkujuniorimestaruuteen voivat osallistua vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat, jotka eivät ole kilpailleet 2-tasolla.

Luokka 2. 70 cm/ 80 cm / 90 cm. arv. 367.1 (A2/A2).
Ruusukepalkinnot, mestaruuskolmikolle mitalit.
Luokassa ratsastetaan Lakeuden Ratsastajien aikuisratsastajien mestaruus tasolla 70 cm, Lakeuden Ratsastajien junioreiden mestaruus sekä Seinäjoen kaupungin juniorimestaruus tasolla 80 cm ja Lakeuden Ratsastajien senioreiden mestaruus sekä Seinäjoen Kaupungin senioreiden mestaruus tasolla 90 cm. Luokka on avoin myös muille kuin mestaruuksiin osallistuville ratsastajille.

Aikuismestaruuteen voivat osallistua v. 1983 tai ennen sitä syntyneet ratsastajat. Juniorimestaruuksiin voivat osallistua v. 2000 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat. Seniorimestaruuksiin voivat osallistua ratsastajat, jotka ovat syntyneet v. 1999 tai ennen sitä. Yhteen mestaruuteen voi osallistua vain yhdellä ratsulla.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.