Ilmoittautumislomakkeet

Kouluratsastuksen harjoituskilpailut ja seuramestaruudet Ratsastuskoulu Cavallossa 10.11.2018.

*

Maks. 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Luokissa etusijalla mestaruuksiin osallistuvat ratsukot.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen 17.11.2018 kilpailuharjoitusluokkiin & seuran / kaupungin estemestaruuskisoihin Siirilän ratsastuskeskuksessa

Harjoituskilpailujen luokat:

Luokka 1. ristikko/50 cm. arv. 367.1 (A2/taito).

Ruusukepalkinnot, mestaruuskolmikolle mitalit.
​Pikkujuniorimestaruuteen voivat osallistua vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat, jotka eivät ole kilpailleet 2-tasolla.

Luokka 2. 70 cm/ 80 cm / 90 cm. arv. 367.1 (A2/A2).
Ruusukepalkinnot, mestaruuskolmikolle mitalit.

Aikuismestaruuteen voivat osallistua v. 1983 tai ennen sitä syntyneet ratsastajat. Juniorimestaruuksiin voivat osallistua v. 2000 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat. Seniorimestaruuksiin voivat osallistua ratsastajat, jotka ovat syntyneet v. 1999 tai ennen sitä. Yhteen mestaruuteen voi osallistua vain yhdellä ratsulla.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.