Kilpailut v. 2017

Esteratsastuksen harjoituskisat ja seuramestaruudet 30.12.2017
klo 10.00 alkaen Siirilän ratsastuskeskuksessa

Lakeuden Ratsastajat Ry järjestää esteratsastuksen harjoituskilpailut lauantaina 30.12.2017 klo 10.00 alkaen Siirilän ratsastuskeskuksessa osoitteessa Siiriläntie 2-4, 60420 Seinäjoki. Kilpailuissa ratkaistaan myös seuran pikkujuniori-, aikuis-, juniori- ja seniorimestaruudet sekä Seinäjoen kaupungin juniori- ja seniorimestaruudet.

Luokka 1 ristikko/40 cm, arv. A.1.
Avoin ratsastajille, jotka eivät ole kilpailleet 2-tasolla.
Luokassa palkitaan seuran pikkujuniorimestarit (alle 12 v).

Luokka 2 65 cm, arv. 367.2. Avoin kaikille.
Luokassa ratkaistaan seuran aikuismestaruus (aikuismestaruudesta voivat kilpailla yli 30-vuotiaat ratsastajat, jotka eivät ole kilpailleet 2-tasolla).

Luokka 3 75 cm, arv. 367.2. Avoin kaikille.
Luokassa ratkaistaan seuran juniorimestaruus.

Luokka 4 85 / 95 / 105 cm, arv. 367.2. Avoin kaikille.
Luokassa ratkaistaan seuran seniorimestaruus tasolla 85 cm sekä Seinäjoen kaupungin juniorimestaruus tasolla 85 cm ja seniorimestaruus tasolla 95 cm.

• Ratsastaja voi kilpailla vain yhdestä seuran mestaruudesta. Lisäksi ratsastaja voi kilpailla Seinäjoen kaupungin mestaruudesta. Ratsastaja voi kilpailla yhdestä mestaruudesta vain yhdellä hevosella. Jos kilpailet useammalla hevosella samassa luokassa, ilmoita lisätietoja -kohdassa millä hevosella osallistut mestaruuteen.
  • Yhteen luokkaan voi osallistua kaksi kertaa samalla tai eri korkeudella.
  • Ilmoittautuminen 27.12. mennessä erillisellä ilmoittautumislomakkeella seuran nettisivujen kautta. HUOM! Ilmoita lomakkeen Lisätietoja-kentässä, mihin mestaruuteen osallistut.
  • Lähtömaksut Lakeuden Ratsastajien jäsenille 10€/startti, muille 15€/startti. Maksu käteisellä kansliaan kilpailupaikalla.
  • Kaikilla osallistuvilla hevosilla/poneilla tulee olla voimassa oleva rokotustodistus (todistus esitettävä pyydettäessä).
  • Kilpailut ratsastetaan maneesissa. Verryttely ryhmissä maneesissa.
  • Kilpailuissa käytetään SRL:n vakioratoja. Tuomarina toimii Anu Tuomi.
  • Ratsastajan tulee olla jonkin ratsastusseuran jäsen tai hänellä tulee olla Green Card.
  • Palkintoina ruusukkeet ja mestareille mitalit.
  • Lähtölistat julkaistaan seuran nettisivuilla kilpailua edeltävänä iltana.
  • Kilpailujen pakkasraja -15 C.
  • Kilpailujen järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Kilpailupaikalla on kanttiini. Tervetuloa kilpailemaan ja kannustamaan :)

Harjoituskoulukilpailut Ratsastuskoulu Cavallossa
lauantaina 4.11.2017 klo 10:00 alkaen. Kilpailuissa ratkotaan
seuramme vuoden 2017 koulumestarit!

Lakeuden Ratsastajat järjestää kouluratsastuksen harjoituskilpailut lauantaina 4.11.2017 klo 10.00 alkaen Ratsastuskoulu Cavallossa, os. Seinänsuuntie 6, 60420 Seinäjoki.

Luokka 1: Helppo C, E.B. Special 2015. Avoin kaikille
Luokka 2: B-merkin kouluohjelma 2010​. Ratkotaan seuran juniorimestuus, avoin kaikille
Luokka 3: A-merkin kouluohjelma 2006. Ratkotaan seuran seniorimestaruus, avoin kaikille

Maks. 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Luokissa 2 & 3 etusijalla mestaruuksiin osallistuvat ratsukot.

• Ilmoittautumiset 31.10.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy LaRatin nettisivuilta. Ilmoittautuminen tulee perua perjantaihin 3.11.2017 klo 9:00 mennessä osoitteeseen lakeudenratsastajat@gmail.com, muutoin perimme lähtömaksun.
  • Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Virallista kilpailuasua ei vaadita, mutta turvakypärä on pakollinen.
  • Lähtömaksu Lakeuden Ratsastajien jäseniltä 10 €, muilta 15€. Lähtömaksu maksetaan paikan päällä käteisellä kilpailukansliaan.
  • Enintään 2 starttia/ hevonen/ päivä.
  • Palkintoina ruusukkeet ja mestareille mitalit.
  • Seuran mestaruuskilpailuun voit osallistua vain yhdellä hevosella, muista ilmoittauttuessa rastittaa kyseisen hevosen kohdalla "Osallistun seuran juniori/seniori mestaruuskilpailuun."
  • Hevosten tulee olla SRL:n sääntöjen mukaisesti rokotettuja. Rokotustodistus esitettävä pyydettäessä.
  • Osallistujilta edellytetään ratsastusseuran jäsenyyttä tai Green Card- tai Green Card Plus -vakuutuskorttia.
  • Koulukisat ratsastetaan maneesissa, verryttely ryhmissä maneesissa.
  • Pakkasraja: ulkolämpötila -15 ᵒC kilpailupäivän aamuna.
  • Trailereille jätetään esteetön pääsy tallin pihaan. Autot voi parkeerata Seinänsuuntien varteen.
  • Tuomarina toimii Taina Mansikkamäki
  • Kilpailukanslian puhelinnumero 044 211 7626 vastaa kilpailupäivän aamuna klo 9.00 alkaen.
  • Tiedustelut sähköpostitse lakeudenratsastajat@gmail.com.
  • Kilpailupaikalla kanttiini.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
  • Huom! Luokassa 1 kannukset tai raippa sallittu.

Tervetuloa kilpailemaan ja kannustamaan kilpailijoita katsomoon!