Kirje jäsenille

15.11.2017

Hyvät Lakeuden Ratsastajat Ry:n Jäsenet!

Seuramme 30. toimintakausi alkaa olla päätöksessä ja syyskokous lähestyy. Meillä on ollut vauhdikas juhlavuosi, johon mahtui mm. valmennustoimintaa, tuntiratsastusta, kahdet isommat kilpailut sekä vuosijuhla, pikkukisoja unohtamatta. Kiitos kaikille talkoolaisille ja osallistujille!

Syyskokouksessa valitaan johtokunta, johon kaipaamme kipeästi uusia jäseniä seuratoiminnan jatkumisen turvaamiseksi!

Johtokuntaan kuuluu yhdeksi toimintavuodeksi valittu puheenjohtaja ja kahdeksi toimintavuodeksi valitut 6-10 jäsentä. Johtokunnan jäsenistä puolet on erovuorossa vuosittain. Tänä vuonna erovuorossa on kolme jäsentä. Johtokunta valitsee täysi-ikäisten jäsentensä keskuudesta varapuheenjohtajan sekä lisäksi sihteerin ja taloudenhoitajan, jotka voidaan valita myös johtokunnan ulkopuolelta. Johtokuntaan voi kuulua täysi-ikäisten lisäksi vähintään 15 vuotta täyttäneitä jäseniä.

Olisitko sinä kiinnostunut seuratoiminnasta? Ota yhteyttä puheenjohtajaan tai muihin johtokunnan jäseniin! Johtokunnassa on mahdollisuus vaikuttaa tapahtumiin, kilpailuihin, niiden määrään ja järjestämistapaan. Seuratoimintaa saa uudistaa ja muokata omannäköiseksi toiminnaksi!

Tule mukaan syyskokoukseen 25.11.2017 klo 16:00 Wallsport: Alaseinäjoenkatu 9 B, 60220 Seinäjoki. Kokoustilat, 2.kerros.

Terveisin,
Johtokunta