Kokous 5.4.2017

5.4.2017

Johtokunta kokousti pitkään ja hartaasti, mutta tässä lyhyt kooste mitä kokouksessa käsiteltiin:

• Punnittiin liiverin estekalusto hankkeen jatkamista, sillä jaosto on hankkinut uuden estekaluston, jota voi vuokrata kohtuu hintaan. Eri vaihtoehtoja punnitaan, kun tiedetään tarkemmin hankkeen purkamisesta. Seuraavassa kokouksessa päätetään hankkeen jatkosta.
  • LaRat hakee kaunpungilta avustusta juhlavuodelle
  • Hevoset-messuille oli osallistujia 35, jatkossa voitaisiin tehdä retki toisen seuran kanssa
  • Pidetään toinen sääntökoulutus 20.4., kouluttajana Marika Rikala
  • Cavallossa on kouluratsastuksen harjoituskilpailut 22.4, joiden kutsu on julkaistu
  • LaRat pipot ovat saapuneet, ensi kertaa näytillä Cavallon kisoissa. Hinta 15€/pipo. Paidat ovat tulossa!
  • Talent rasukoista on tekeillä haastattelut, jotka julkaistaan loppu kevään aikana
  • Kesäkuun kisoihin suunniteltiin kutsua ja sponsoreita
  • Suunniteltiin myös syksyllä olevaa vuosijuhlaa