Kilpailuharjoitukset ja 2-tason esteratsastus-kilpailut Siirilän Ratsastuskeskuksessa

Aika: 17.11.2018 klo 09:30
Paikka: Siirilän ratsastuskeskus, Siiriläntie 2, Seinäjoki

Tervetuloa Lakeuden Ratsastajien ja Siirilän Ratsastuskeskuksen järjestämiin kilpailuharjoituksiin ja 2-tason esteratsastuskilpailuihin lauantaina 17.11.2018 klo 9.30 alkaen Siirilän Ratsastuskeskukseen!

Kilpailupäivän aloittaa kaksi kilpailuharjoitusluokkaa, joiden jälkeen jatketaan välittömästi 2-tason kilpailuihin. 2-tason kilpailujen kutsu löytyy KIPAsta.

Kilpailuissa ratsastetaan myös Lakeuden Ratsastajien estemestaruus seuraavissa kategorioissa: pikkujuniorit, aikuisratsastajat, juniorit ja seniorit.

Luokka 1. ristikko/50 cm. arv. 367.1 (A2/taito)
Kilpailuharjoitusluokka
Ruusukepalkinnot, mestaruuskolmikolle mitalit.

Luokka 2. 70 cm/ 80 cm / 90 cm. arv. 367.1 (A2/A2)
Kilpailuharjoitusluokka
Ruusukepalkinnot, mestaruuskolmikolle mitalit.

Luokka 3. 80 cm, arv. 367.1 (A2/A2), 2-taso

Luokka 4. 90 cm, arv. 367.1 (A2/A2), 2-taso

Luokka 5. 100 cm, arv. 367.1 (A2/A2), 2-taso

Luokka 6. 110 cm, arv. vaikeutuva, 2-taso

Erityismääräykset:
1. Ilmoittautumiset kilpailuharjoitusluokkiin pyydetään seuran nettisivulla olevan lomakkeen kautta 12.11.2018 mennessä. Lähtömaksu LaRatin jäseniltä 10 euroa, muilta 15 euroa. Lähtömaksu maksetaan käteisellä kilpailukansliaan.
2. 2-tason kilpailujen kutsu löytyy KIPAsta ja ilmoittautumiset 2-tason luokkiin KIPAn kautta.
3. Ilmoittautuessasi kilpailuharjoitusluokkiin muistathan mainita, mikäli osallistut johonkin mestaruuteen ja millä tasolla kilpailet luokissa 1 tai 2. Muistathan myös mainita, mikäli ratsusi on pieni tai iso poni.
4. Pikkujuniorimestaruuteen voivat osallistua vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat, jotka eivät ole kilpailleet 2-tasolla. Aikuismestaruuteen voivat osallistua vuonna 1983 tai ennen sitä syntyneet ratsastajat. Juniorimestaruuksiin voivat osallistua vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat. Seniorimestaruuksiin voivat osallistua ratsastajat, jotka ovat syntyneet vuonna 1999 tai ennen sitä. Yhteen mestaruuteen voi osallistua vain yhdellä ratsulla.
5. Luokkapalkinnot noudetaan kansliasta. Mestaruusmitalistit kutsutaan palkintojenjakoon. Palkintojenjakoon saavutaan ratsain.
6. Kilpailuihin voi myös jälki-ilmoittautua viimeistään 30 min ennen luokan alkua. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostilla lakeudenratsastajat@gmail.com tai kilpailupäivänä kansliaan.
7. Kilpailukanslia avautuu klo 8.30. Kanslian puh. kilpailujen aikana 045 123 5689.
8. Lähdönperuutukset on tehtävä puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan. Ellei lähtöä ole peruutettu ja ratsukko ei starttaa, peritään lähdöstä ilmoittautumis- ja lähtömaksu.
9. Rokotustodistus on oltava mukana ja esitettävä pyydettäessä. Hevosen tulee olla rokotettu SRL:n ohjeiden mukaisesti (koskee myös kilpailuharjoitusluokkiin osallistuvia hevosia).
10. Osallistujilta edellytetään jonkin ratsastusseuran jäsenyyttä tai Green Card- tai Green Card Plus -vakuutuskorttia.
11. Kilpailut järjestetään Siirilän Ratsastuskeskuksen kuituhiekkapohjaisessa maneesissa.
12. Verryttely maneesissa noin 6 ratsukon ryhmissä. Säiden mukaan mahdollisuus sileän verryttelyyn myös kentällä.
13. Kilpailujen puheenjohtajatuomarina toimii Sanna Lahdensuo, ratamestarina Eveliina Ranto, stewardina Laura Ylä-Autio, kilpailujen johtajana Krista Mäki ja turvallisuuspäällikkönä Kimmo Hautala.
14. Kilpailupaikalla on erinomainen ja monipuolinen kanttiini koko päivän.
15. Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta: http://larat.sporttisaitti.com
16. Tiedusteluihin vastaa Krista Mäki 050-3543828 ja Sanna Lahdensuo 050-3433939 tai sähköpostitse lakeudenratsastajat@gmail.com.
17. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Muistathan tutustua tarvittaessa rekisteriselosteemme, jossa kerromme kuinka käsittelemme seuran jäsenten sekä kilpailijoiden henkilötietoja.

Tervetuloa kilpailemaan ja kannustamaan! :)