Kouluratsastuksen harjoituskilpailut ja seuramestaruudet Ratsastuskoulu Cavallossa

Aika: 10.11.2018 klo 10
Paikka: Ratsastuskoulu Cavallo, os. Seinänsuuntie 6, 60420 Seinäjoki

Tervetuloa Lakeuden Ratsastajien ja Ratsastuskoulu Cavallon järjestämiin kouluratsastuksen kilpailuharjoituksiin lauantaina 10.11.2018 klo 10.00 alkaen Ratsastuskeskus Cavalloon!
Kilpailuissa ratsastetaan myös Lakeuden Ratsastajien koulumestaruus seuraavissa kategorioissa: pikkujuniorit, juniorit ja seniorit.

Luokka 1: Helppo C, E.B. Special 2015. Ratkotaan seuran juniorimestuus, avoin kaikille. Palkintoina ruusukkeet, mestaruuskolmikolle mitalit.
Luokka 2: B-merkin kouluohjelma 2010​. Ratkotaan seuran juniorimestuus, avoin kaikille. Palkintoina ruusukkeet, mestaruuskolmikolle mitalit.
Luokka 3: A-merkin kouluohjelma 2006. Ratkotaan seuran seniorimestaruus, avoin kaikille. Palkintoina ruusukkeet, mestaruuskolmikolle mitalit.

Maks. 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Luokissa etusijalla mestaruuksiin osallistuvat ratsukot.

Erityismääräykset
1. Ilmoittautumiset kilpailuharjoitusluokkiin pyydetään seuran nettisivulla olevan lomakkeen kautta 5.11.2018 mennessä. Ilmoittautuminen tulee perua perjantaihin 9.11.2017 klo 9:00 mennessä osoitteeseen lakeudenratsastajat@gmail.com, muutoin perimme lähtömaksun.
2. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Virallista kilpailuasua ei vaadita, mutta turvakypärä on pakollinen.
3. Lähtömaksu Lakeuden Ratsastajien jäseniltä 10 €, muilta 15€. Lähtömaksu maksetaan paikan päällä käteisellä kilpailukansliaan.
4. Luokkapalkinnot noudetaan kansliasta. Mestaruusmitalistit kutsutaan palkintojenjakoon. Palkintojenjakoon saavutaan ratsain.
5. Ilmoittautuessasi muistathan mainita, mikäli osallistut mestaruuteen.
6. Pikkujuniorimestaruuteen voivat osallistua vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat, jotka eivät ole kilpailleet 2-tasolla. Juniorimestaruuksiin voivat osallistua vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneet ratsastajat. Seniorimestaruuksiin voivat osallistua ratsastajat, jotka ovat syntyneet vuonna 1999 tai ennen sitä. Yhteen mestaruuteen voi osallistua vain yhdellä ratsulla.
7. Hevosten tulee olla SRL:n sääntöjen mukaisesti rokotettuja. Rokotustodistus esitettävä pyydettäessä.
8.    Osallistujilta edellytetään jonkin ratsastusseuran jäsenyyttä tai Green Card- tai Green Card Plus -vakuutuskorttia.
9.    Koulukisat ratsastetaan maneesissa, verryttely ryhmissä maneesissa. Säiden mukaan mahdollista verrytellä myös lisäksi kentällä.
10.    Pakkasraja: ulkolämpötila -15 ᵒC kilpailupäivän aamuna.
11.    Trailereille jätetään esteetön pääsy tallin pihaan. Autot voi parkeerata Seinänsuuntien varteen.
12.    Tuomarina toimii Ella Renko.
13.    Kilpailukanslian puhelinnumero 044 211 7626 vastaa kilpailupäivän aamuna klo 9.00 alkaen.
14.    Tiedustelut Krista Mäki 050-3543828 tai Annika Nevala 050-5339361 tai sähköpostitse lakeudenratsastajat@gmail.com.
15.    Kilpailupaikalla kanttiini.
16.    Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.